Robin El-Hage

Pianist  |  Arrangeur  |  Accordeonist

Freelance Accordeonist
Het accordeon is een veelzijdig draagbaar instrument en kan daarmee op elke locatie gebruikt worden ter muzikale ondersteuning. 
Robin El-Hage is als accordeonist werkzaam in regio Haarlem / Amsterdam. Voor andere locaties in Nederland worden reiskosten berekend van 19 cent per kilometer.
 
Duo R&G
  
R&G Tango Duo is een mobiel duo dat zich kenmerkt door een enthousiaste muzikale interactie. Hun repertoire is zeer uitgebreid en varieert van wereldmuziek zoals italiaans, iers, tango, klezmer, jazz, tot aan pop liedjes. Dit alles wordt uit het hoofd gespeeld, gezelligheid en klasse gegarandeerd. 

Duo R&G
Accordeon: Robin El-Hage
Viool: Gustavo Cabrera
 
Los Tangueros Clásicos
Trio Los Tangueros Clásicos bestaat uit drie getalenteerde muzikanten en speelt wereldmuziek. In live-setting speelt deze groep rustige achtergrond muziek zoals oude jazz-standards, dansbare romantische tango's en vrolijke ierse reels & jigs. Mocht de swing nodig zijn dan gaan ze helemaal los met gypsy jazz en swing. Kortom, dit ensemble is een echte sfeermaker en brengt elke ruimte tot leven.
Los Tangueros Clásicos 
Accordeon: Robin El-Hage
Viool: Gustavo Cabrera
Gitaar: Frank Schumm
R&G Tango Duo
R&G Tango Duo met Robin El-Hage (accordeon) en Gustavo Cabrera (viool) is gespecialiseerd in het spelen van Argentijnse tango's op een unieke wijze. Het gehele repertoire aan tango's, valz, en milonga wordt namelijk uit het hoofd gespeeld, waardoor de muzikanten zich continu vrij kunnen verplaatsen. Daardoor ontstaat er een speciaal en levendig contact tussen de artiesten en het publiek / dansers. Op milongas en dansgelegenheden zijn ze dan ook veel gevraagd voor de live-muziek. 
R&G Tango Duo
Accordeon: Robin El-Hage
Viool: Gustavo Cabrera