Robin El-Hage

Pianist  |  Arrangeur  |  Accordeonist

Pianoles in Haarlem en omstreken
De pianolessen zijn voor beginners tot ver gevorderden in de klassieke muziek, tango, wereldmuziek en andere populaire muziek. Een pianoles aan huis kost 50 euro excl. btw en duurt 50 minuten. 


Robin El-Hage is als pianodocent aan huis, werkzaam in Haarlem, Overveen, Bloemendaal en Heemstede. 
 
Freelance pianist
Bent u op zoek naar een pianist voor sfeervolle achtergrondmuziek? Pianist Robin El-Hage verzorgt geregeld de achtergrondmuziek tijdens bruiloften, recepties, feesten, verjaardagen, diners en zakelijke bijeenkomsten. 
Robin El-Hage is als pianist werkzaam in regio Haarlem / Amsterdam. Voor andere locaties in Nederland worden reiskosten berekend van 19 cent per kilometer.
 
Pianist voor crematies en begrafenissen
Een uitvaart van een dierbare is vaak verdrietig en moeilijk. Gepaste muziek helpt de pijn te dragen en het afscheid tot een goede en persoonlijke herinnering te maken. Robin El-Hage helpt u graag bij het kiezen van de muziek en kan van elk lied een bijzondere piano uitvoering maken.
Robin El-Hage is als pianist werkzaam in regio Haarlem / Amsterdam. Voor andere locaties in Nederland worden reiskosten berekend van 19 cent per kilometer.
 
R&G Tango Duo
  
R&G Tango Duo met Robin El-Hage (Piano) en Gustavo Cabrera (viool) is gespecialiseerd in het spelen van Argentijnse tango's en klassieke muziek. Bij het geven van concerten zorgt dit duo ervoor dat er balans is in het repertoire door af te wisselen tussen Argentijnse tango en klassieke muziek. Het publiek wordt bij de muziek betrokken en elk concert heeft een educatief doel; het publiek te inspireren en de muziek beter te laten kennen. R&G speelt ook huiskamerconcerten, bruiloften en concerten in verzorgingstehuizen.

R&G Tango Duo
Piano: Robin El-Hage
Viool: Gustavo Cabrera                   (www.gustavo-cabrera.com)
Robin El-Hage arrangeert het repertoire van het duo grotendeels zelf. Een van de arrangementen is gepubliceerd door Classic FM. Naast Tango en Klassiek speelt R&G ook Italiaanse muziek, Jazz en andere wereldmuziek stijlen.

Reportage: lunchconcert R&G Tango Duo

Gitaar
Gitarist: Frank Schumm
Piano
Piano: Robin El-Hage
Viool
Los Tangueros Clásicos
Violist: Radboud Post
Los Tangueros Clásicos is een ensemble dat bestaat uit drie professionele musici afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam. Los Tangueros zetten een klassieke sound neer, zoals het van ouds hoort te klinken. Zo spelen ze classic jazz, classic tango en natuurlijk klassieke muziek. Als u zich niet altijd kunt vinden in hedendaagse pop muziek, dan zet dit trio het in een handomdraai om in classic pop!