Robin El-Hage

Pianist  |  Arrangeur  |  Accordeonist

R&G Tango Duo
  
R&G Tango Duo met Robin El-Hage (Piano) en Gustavo Cabrera (viool) is gespecialiseerd in het spelen van Argentijnse tango's en klassieke muziek. Bij het geven van concerten zorgt dit duo ervoor dat er balans is in het repertoire door af te wisselen tussen Argentijnse tango en klassieke muziek. Het publiek wordt bij de muziek betrokken en elk concert heeft een educatief doel; het publiek te inspireren en de muziek beter te laten kennen. R&G speelt ook huiskamerconcerten, bruiloften en concerten in verzorgingstehuizen.

R&G Tango Duo
Piano: Robin El-Hage
Viool: Gustavo Cabrera                   (www.gustavo-cabrera.com)
Robin El-Hage arrangeert het repertoire van het duo grotendeels zelf. Een van de arrangementen is gepubliceerd door Classic FM. Naast Tango en Klassiek speelt R&G ook Italiaanse muziek, Jazz en andere wereldmuziek stijlen.

Reportage: lunchconcert R&G Tango Duo

Freelance pianist
Bent u op zoek naar een pianist voor sfeervolle achtergrondmuziek? Pianist Robin El-Hage verzorgt geregeld de achtergrondmuziek tijdens bruiloften, recepties, feesten, verjaardagen, diners en zakelijke bijeenkomsten. 
Robin El-Hage is als pianist werkzaam in regio Haarlem / Amsterdam. Voor andere locaties in Nederland worden reiskosten berekend van 19 cent per kilometer.
 
Pianoles in Haarlem en omstreken
De pianolessen zijn voor beginners tot ver gevorderden in de klassieke muziek, tango, wereldmuziek en populaire muziek. Een pianoles wekelijkse pianoles aan huis kost 50 euro ex btw en duurt 50 minuten. (btw tarief tot en met 21 jaar = 0%)

Heeft u onregelmatige werktijden, maar is de motivatie er om een betere pianist te worden? Dan is het ook mogelijk een 10-lessenkaart te kopen voor 700 euro. Deze lessen zijn op afspraak in te delen en 1 jaar geldig vanaf het moment van aankoop.


Robin El-Hage is als pianodocent aan huis, werkzaam in Haarlem, Overveen, Bloemendaal en Heemstede. 
 
Gitaar
Gitarist: Frank Schumm
Piano
Piano: Robin El-Hage
Viool
Los Tangueros Clásicos
Violist: Radboud Post
Los Tangueros Clásicos is een ensemble dat bestaat uit drie professionele musici afgestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam. Los Tangueros zetten een klassieke sound neer, zoals het van ouds hoort te klinken. Zo spelen ze classic jazz, classic tango en natuurlijk klassieke muziek. Als u zich niet altijd kunt vinden in hedendaagse pop muziek, dan zet dit trio het in een handomdraai om in classic pop!
Pianist voor crematies en begrafenissen
Een uitvaart van een dierbare is vaak verdrietig en moeilijk. Gepaste muziek helpt de pijn te dragen en het afscheid tot een goede en persoonlijke herinnering te maken. Robin El-Hage helpt u graag bij het kiezen van de muziek en kan van elk lied een bijzondere piano uitvoering maken.
Robin El-Hage is als pianist werkzaam in regio Haarlem / Amsterdam. Voor andere locaties in Nederland worden reiskosten berekend van 19 cent per kilometer.