Robin El-Hage

Pianist  |  Arrangeur  |  Accordeonist

Septeto Camaleón
Alle klankkleuren van de Argentijnse Tango
Septeto Camaleón bestaat uit een internationaal gezelschap van tango musici en heeft een unieke line-up van bandoneon, bas, piano en strijkkwartet. 

www.septetocamaleon.com
Over Septeto Camaleón
Septeto Camaleón is een ensemble dat begin 2016 is opgericht door een internationaal gezelschap van tangomusici. Het ensemble onderscheid zich door haar unieke bezetting waarbij kamermuziek en tango samenkomen. De naam van de groep, komt voort uit de keuze van repertoire waarin de vele stijlen en verschillende kleuren van de Argentijnse tango opgenomen worden. Hierin nemen de strijkers u mee in de melancholische kant van de tango. Daaraan zijn bandoneon, contrabas en piano toegevoegd die het geheel omtoveren met de energieke ritmes van deze muziek. 

Septeto Camaleón bestaat uit Gustavo Cabrera (Argentinië), Radboud Post (Nederland) en Nea-Maria Korpelainen (Finland) op viool, Ivan Nogueira (Spanje) op cello, Alexander Vocking (Nederland) op contrabas Andreas Rokseth (Noorwegen) op bandoneón en Robin El-Hage (Nederland) op piano. Deze verfrissende groep muzikanten weet met zijn concertreperoire het publiek te charmeren en enthousiast te maken voor de tango. Daarnaast heeft het septet een gevarieerd dansrepertoire voor tangodansers op milongas. 
Wilt u Septeto Camaleón boeken voor een concert, project of milonga? Neemt u dan concact op via onze Facebook pagina, of via deze website met Robin El-Hage.


Septeto Camaleón beschikt over uren repertoire waaronder: 

Prepárense
Melancolico Buenos Aires
Contrabajissimo
Caminito
Flores Negras
Griseta
Niebla del Riachuelo          
Copacabana      
Mariposita
Boedo  
La mariposa     
La tablada     
Concierto en la luna
Taquito Militar